MENU

Lost Cause - Billie Eilish 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

Something's in the... Something's in the air right now
Like I'm losin' track of time (Time, time)
Like I don't really care right now
But maybe, that's fine


Lost Cause - Billie Eilish 「Tekst」

Something's in the... Something's in the air right now
Like I'm losin' track of time (Time, time)
Like I don't really care right now
But maybe, that's fine
You weren't even there that day
I was waitin' on you (You)
I wonder if you were aware that day
Was the last straw for me and I know

[Pre-Chorus]
I sent you flowers
Did you even care?
You ran the shower


And left them by the stairs
Ooh-ooh-ooh, ayy-ayy-ayy, oh-oh

[Chorus]
Thought you had your shit together, but damn, I was wrong (Wrong)
You ain't nothin' but a lost cause (Cause)
And this ain't nothin' like it once was (Was)
I know you think you're such an outlaw
But you got no job (Job)
You ain't nothin' but a lost cause (Cause)
And this ain't nothin' like it once was (Was)
I know you think you're such an outlaw
But you got no job


[Verse 2]
I used to think you were shy (Shy)
But maybe you just had nothing on your mind
Maybe you were thinkin' 'bout yourself all the time
I used to wish you were mine (Mine)
But that was way before I realized
Someone like you would always be so easy to find
(So) So easy (So, so)
Ea-, mm, mm

[Pre-Chorus]
Gave me no flowers
Wish I didn't care
You'd been gone for hours


Could be anywhere
(I, I, I)

[Chorus]
Thought you would've grown eventually, but you proved me wrong (Wrong)
You ain't nothing but a lost cause (Cause)
And this ain't nothing like it once was (Was)
I know you think you're such an outlaw (Yeah)
But you got no job (No job)
You ain't nothing but a lost cause (Cause)
And this ain't nothing like it once was (Was)
I know you think you're such an outlaw (Think you're such an outlaw)
But you got no job


[Outro]
(What did I tell you?)
(Don't get complacent)
(It's time to face it now, na-na, na-na)
(What did I tell you?)
(Don't get complacent)
(It's time to face it now, na-na, na-na)


Lost Cause - Billie Eilish 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


Diçka është në ... Diçka e në ajër të drejtë tani
Si unë jam Losin "gjurmët e kohës (Koha, koha)
Si unë nuk e kujdesit të vërtetë tani
Por ndoshta, kjo është në rregull
Ju nuk ishin as aty atë ditë
Unë u waitin 'mbi ju (ju)


Pyes veten në qoftë se keni qenë të vetëdijshëm se ditë
Ishte kashtë e fundit për mua dhe unë e di

[Para-Chorus]
Unë ju dërguar lule
A e keni edhe kujdes?
Ju u dush
Dhe i la ata nga shkallët
Ooh-ooh-ooh, Ayy-Ayy-Ayy, oh-oh

[Chorus]
Menduar ju kishte mut tuaj së bashku, por mallkuar, unë ishte e gabuar (Wrong)
Ju nuk është nothin 'por një kauzë e humbur (Shkak)
Dhe kjo nuk është nothin 'si ajo dikur ishte (ishte)


Unë e di se ju mendoni se ju jeni një vjedhës të tillë
Por ju mori asnjë punë (Job)
Ju nuk është nothin 'por një kauzë e humbur (Shkak)
Dhe kjo nuk është nothin 'si ajo dikur ishte (ishte)
Unë e di se ju mendoni se ju jeni një vjedhës të tillë
Por ju mori asnjë punë

[Vargu 2]
I përdorur për të mendoj se ju ishin të trembur (Shy)
Por ndoshta ju vetëm nuk kishte asgjë në mendjen tuaj
Ndoshta ju keni qenë thinkin '' bout veten gjatë gjithë kohës
I përdorur për të ju uroj ishin të miat (Mine)
Por kjo ishte mënyra më parë kuptova
Dikush si ju do të jetë gjithmonë aq e lehtë për të gjetur


(Kështu që) Pra lehtë (Pra, kështu)
Ea-, mm, mm

[Para-Chorus]
Më dha asnjë lule
Wish Unë nuk u kujdes
Ju do të qenë shkuar për orë të tëra
Mund të jetë kudo
(I, I, I)

[Chorus]
Menduar se do të kemi rritur në fund, por ju provuar më të gabuar (Wrong)
Ju nuk është asgjë, por një kauzë e humbur (Shkak)
Dhe kjo nuk është asgjë si ajo dikur ishte (ishte)


Unë e di që ju mendoni se ju jeni të jashtëligjshëm të tillë (Po)
Por ju mori asnjë punë (No punë)
Ju nuk është asgjë, por një kauzë e humbur (Shkak)
Dhe kjo nuk është asgjë si ajo dikur ishte (ishte)
Unë e di që ju mendoni se ju jeni një jashtëligjshëm të tilla (se ju jeni një vjedhës të tillë)
Por ju mori asnjë punë

[Outro]
(Çfarë po ju them?)
(A nuk merrni vetëkënaqur)
(Është koha për të përballen me atë tani, na-na, na-na)
(Çfarë po ju them?)
(A nuk merrni vetëkënaqur)
(Është koha për të përballen me atë tani, na-na, na-na)